حلوای زنجبیلی گردویی
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
حلوای زنجبیلی گردویی
نوشته شده در شنبه 15 آذر 1399
بازدید : 30
نویسنده : سیمون

آموزشگاه کامپیوتر

آموزشگاه طراحی سایت

باغ عروسی 

تشریفات عروسی

راهنمای خرید هاست و دامنه 

 

آرد قنادی ۱کیلو
کره ۲۰۰ گرم
روغن ۳۰۰ گرم (۲۰۰ گرمو اضافه کنید ۱۰۰ گرم باقیمانده رو در صورت نیاز تا زمانیکه توی دستتون فشار بدین اگه باز نشد اضافه نکنین. اگه باز شد 100گرم هم اضافه کن)
نثار ۵۰۰ گرم
زنجبیل ۳ ق غ (اگه زنجبیل دوست دارین تا ۵ ق هم میشه اضافه کرد)
پودر هل ۱ ق غ
گردوی ریز خرد شده ۱ لیوان
طرز تهیه: آردو حدود ۱ ساعت با شعله خیلی کم تفت می دهیم تا بوی خامیش در بیاد.بعد اول کره رو اضافه میکنیم بعد روغن و به شرح بالا که گفتم.بعد مخلوط کردن از روی شعله بر میداریم که از داغی بیافته نثار و اضافه می کنیم اول با قاشق بعد با دست خوب به خورد آرد میدیم.زنجبیل،هل و گردو رو اضافه می کنیم بعد با اسکوپ یا قالب به شکل دلخواه در میاریم.
*برای حلوای زعفرانی همان مقادیر به جز گردو هست بعلاوه زعفران دم کرده غلیظ تو گلاب و من بجای پودر هل از کمی اسانس هل به مقدار خیلی کم استفاده می کنم.
از ۱ کیلو حدود ۱۰۰ عدد حلوا






مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: